zondag 19 juni 2011

2e workshop dag....

Het "verrassingsdoosje" aan de bovenkant
Wouw, wat een leuke dag was het gisteren weer. Het was onze 2e workshop dag en wat een groot succes. Wat een leuke en lieve reacties van de klanten, dit doet je altijd goed en dan krijg je ook gelijk weer de kriebels om weer een nieuwe dag de organiseren. Waar we nu dan ook mee bezig zijn. We proberen nog een gaatje te prikken in onze drukke beurs maanden, en we hopen dan ook ook dat de zaal weer vrij is.
De "verrassing" in het doosje een speciaal gevouwen kaart.
Ik wil dan ook een paar mensen bedanken voor deze dag. En dat is natuurlijk mijn trouwe achterban.
Paula zonder jou lukt dit niet...het is altijd weer top dat je de donderdag vrij houdt voor mij en dat je me dan kan helpen met het ontwerpen en vooral het maken van de pakketten.
Sjak, ook jou inzet waardeer ik enorm, je bent een lieve schat...
En mam, jij bent altijd oproepbaar voor dit soort dagen en de beurzen, bedankt...
En als laatste mijn eigen man....zonder jou heb ik geen online winkel en zouden we de dingen heel anders moeten aanpakken. Ik weet dat het regelmatig zeer druk voor je is, en dat je alles buiten je baan, dus in je vrije uurtjes moet doen, en dit valt niet altijd mee....dus toppie....ik hou je nog maar eventjes, whahaha.
De eerste 3 foto's is het project wat we gemaakt hebben. De mensen schrokken wel even en reageerden zo van....en dat moeten we allemaal afkrijgen vandaag....ja !! Dat gaan we wel proberen en bijna iedereen heeft het dan ook afgekregen.
Dit is een deel van de groep die de wordshop heeft gevolgd.
De "kleurtafel"...hier gaf ik aan 7 mensen tegelijk de kleurles met de Aquamarkers ...
Dit zijn Mieke, Christa en Nellie, een deel van ons nieuwe Krea Teja Team, meiden leuk dat jullie er waren.
Twee lieve en vooral trouwe klanten....meiden jullie zijn altijd gezellig...en ondanks het gezellige praatje toch je project af .... ja, Ina hij is prachtig,hihihi.

Wij het hele Krea Teja Team hebben weer een leuke dag gehad, ik hoop jullie ook, bedankt allemaal.

Groetjes, Thea

woensdag 15 juni 2011

Verrassingsdoosje met tutorial...

Hoiiii, vandaag heb ik voor jullie een leuk doosje. Ik heb deze ergens op een blog gezien en dacht gelijk die wil ik ook maken. Dit is de voorkant van het doosje. Het design papier komt van een paperpad, Bird Song...erg leuk. Op een aantal papiertjes zitten ook glitters, misschien kun je dit wel op de eerste foto zien. De strik is gemaakt met tule...deze hopen we nog voor de open dag van a.s. zaterdag binnen te krijgen. Aan de bovenkant zit een mini magnoliaatje...deze zijn uitermate geschikt voor doosjes.

Dit is de achterkant van het doosje...ik heb ooit ergens van die leuke rechthoekige stempels gekocht, die kon ik nu eindelijk gebruiken. De swirl is van Magnolia (doohickey).

Dit is nu de binnenkant van het doosje, leuk he!! ik vind het een echt verrassings doosje. Ik heb hem helemaal bekleed met het designpapier van Bird Song.

Dit taartje heb ik erzelf bij verzonnen...je ziet ze wel vaker op een kaart of zoiets, en ik vond dat altijd een leuk idee. Nu moest ik zelf even de maten bedenken want het doosje moest natuurlijk ook nog dicht kunnen. De kleine strikjes op de taart zijn ook gemaakt van tule...super cute...


Hier zie je nog een close-up van het taartje...nu vertelde ik jullie dat er hier een tutorial van was, en dat klopt alleen moet je hiervoor naar onze nieuwe blog...de designersblog van Krea Teja. Snap je er helemaal niets van of lukt het niet...dit doosje gaat ook mee naar de OPEN DAG zaterdag, dus dan kan je misschien even spieken hoe dit werkt...dus wil je dit doosje maken en wil je het patroon dan moet je even naar onze andere blog...heel veel knutselplezier en misschien tot zaterdag... (openingstijden en locatie vind je op onze website)

Groetjes, Thea

vrijdag 10 juni 2011

Workshopdag...18 juni.... Open Dag ... 18 juni ...

Bijna is het dan zo ver, nog 1 weekje wachten en onze 2e workshop dag is een feit. En o, wat hebben we er een zin in. Gisteren hebben Paula en ik alle pakketten gemaakt dus die staan klaar. Dit weekend gaan we de beschrijving maken en dinsdag ga ik met Paula en Sjak de workshop nog even oefenen.

Hier beneden zie je nog een SNEAK PEAK van onze workshop....lijk je dit leuk?...heb je zin om nog een dagje lekker te knutselen? of in ons winkeltje te shoppen?...meld je dan aan door op de Workshop banner in de zijbalk te klikken of hier.  ...er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar...

Kom je naar onze Open Dag ? Wil je heel graag iets hebben ?  Bestel het alvast via de webshop. Wij nemen het dan mee naar de Open Dag, want we hebben niet al onze artikelen beschikbaar. Betalen doe je uiteraard pas op 18 juni. Voor alle informatie over de Open Dag kun je op onze website kijken.

Tot volgende week,
Thea.

maandag 6 juni 2011

DML Challenge...

Tijd voor een nieuwe challenge bij DML....maak een vaderdag kaart/kado in bruin/blauw.
En dit is dan mijn bijdrage....ik heb een staatsloterij blikje gescrapt. Deze is dan ook voor mijn eigen vader...hij heeft weinig hobby's en kijkt alleen naar sport programma's op de TV...dus altijd moeilijk om iets te verzinnen...maar dit vindt ie wel leuk...een staatslot. 

Het design papier is van Maja Design, de stempel van Magnolia (ik heb op het bruin ook nog een muurtje gestempeld, deze is ook van Magnolia) en de teksten zijn uit mijn eigen collectie, die ik ooit ergens gekocht heb. Natuurlijk heb ik hem weer ingekleurd met mijn  Twinkling H2ootjes nl: natural linen, go navy, peach blush, cinnamon stick en bronze medailon. 

Voor de rest is ie versierd met daisy ponsen(ek succes), tag(nestabilitie),jute lint en touw...
Het was weer een leuk project...bedankt Ula voor deze uitdaging....de andere DT members hebben ook weer prachtige creaties gemaakt, ga maar gauw eens kijken...Groetjes Thea




woensdag 1 juni 2011

Leuk nieuws...

Vandaag zijn we begonnen met een nieuw blog...onze DESIGN TEAM BLOG....en voordat ik er op mijn eigen blog daar een melding van kon maken, hebben we al 26 volgers...helemaal super...dit geeft je gewoon een extra 'boost' om door te gaan. Er valt ook een leuke candy te winnen, word je al  nieuwsgierig ga dan maar snel even kijken op onze nieuwe blog. Ons designteam zal daar regelmatig een leuke creatie plaatsen met artikelen die wij in onze shop hebben. Meiden veel succes, ik weet dat iedereen staat te trappelen om aan de slag te gaan, lol. 

Ik heb jullie al een keer verteld dat ik wat meer kaarten/doosjes wil maken om daar geld in te kunnen doen om dit kado te geven, wat een stuk leuker is dan een envelop. Nou, ik heb er weer één gemaakt. Het is een soort van CD hoesje geworden met daarin een ronde label waar je het geld in kan doen, Ook wilde ik met het nieuwe Maja Design papier aan de slag gaan. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn  Twinkling H2O, nl. de kleuren Natural linnen, Peach Blush, Go Navy, Blue Ice, Pewter en Winter Mist(een nieuwe kleur) we hadden er nog niet genoeg, lol. 

Ik heb er ook nog een visnetje bijgemaakt, althans getracht maar volgens mij is ie wel leuk geworden. Dit heb ik gedaan van tule, dit heb ik ergens in een winkel gekocht. Met een beetje touw, plak pareltjes, charm en klosje lijkt het net echt...

Dit zit dan in het hoesje, deze is gemaakt met een doily stans, zo leuk die stansen. Voor de rest lekker versierd met pareltjes, magnolia swirl, retro pons en touw. Ik heb alle randjes met blauw chalk bewerkt, nl Night Sky van Versa Magic.
Fijne dag allemaal en ehhhh...neem even een kijke op onze nieuwe blog...Groetjes,