maandag 30 mei 2011

Goedemorgen allemaal...

Vandaag is de DT-Call afgelopen, en wij hebben inmiddels onze keuze gemaakt. Degene die het geworden is hebben ook van ons een mailtje gekregen. Ik wil jullie hartelijk bedanken, wat een reacties, niet alleen via mijn blog ook ook via de mail. En wat een mooie creaties zaten er tussen, het viel dan ook niet mee om iemand te kiezen, want eigenlijk wil ik jullie allemaal, maar ja...dat gaat helaas niet. Mocht er weer een plekje vrij komen dan zal ik aan jullie denken.

Deze week gaat onze designersblog van start en we beginnen met een leuke candy...dus hou ons in de gaten...

Groetjes Thea 

"Uitslag" Blogcandy en DT Call

Dit bericht blijft tot en met 29 mei boven aan staan. Zie voor de overige berichten hieronder.

Afgelopen maart hebben we aan jullie gevraagd om een kaart aan Thea te sturen voor haar verjaardag. Wat we jullie niet verteld hebben is dat we dit gebruikt hebben om het Designteam van Krea 'Teja' eens flink te gaan uitbreiden. Omdat we het de afgelopen weken zo enorm druk hebben gehad, is het er nog steeds niet van gekomen om de uitslag bekend te maken ....
We houden ook de namen van de reeds gekozen personen voor het designteam nog even geheim. Diegene die het betreft zijn inmiddels wel benaderd en hebben allen volmondig "ja" gezegd. 
Het aantal kaarten voor Thea haar verjaardag was echt geweldig en stuk voor stuk waren ze allemaal erg mooi. We willen jullie dan ook allemaal heel hartelijk bedanken dat je de kaart hebt opgestuurd.
Maar .......
We zoeken nog meer Designers voor in ons team.
Wat moet je hiervoor doen.
Maak een kaart (of ander project) waarvan jij vindt dat het past bij Krea 'Teja'. Zet het project op je eigen blog met een uitleg waarom je het bij ons vindt passen. Plaats daarna een reactie onder dit bericht waarin je aangeeft dat je kans wil maken om designer bij ons te worden.
De materialen die je gebruikt hoeven niet speciaal van ons te komen of bij ons beschikbaar te zijn.

Als je in ons designteam wilt komen kun je helaas geen designer zijn bij een andere (web)winkel. Designer bij een challengeblog is geen probleem. Wat we van je vragen is dat je een eigen blog hebt, een banner van onze winkel op je eigen blog zet en dat je zo af en toe een bericht op ons nieuwe designerblog wil zetten. Wij gaan je op periodieke basis voorzien van materialen die wij graag onder de aandacht willen brengen. 
Als je het leuk vindt om als designer voor Krea 'Teja' - hobbystudio aan de slag te gaan dan zien we je reactie en je project met heel veel plezier tegemoet. De sluitingsdatum is 29 mei a.s. 
We stellen daarna ons nieuwe designteam aan jullie voor. 
Succes !
Thea & Jan

vrijdag 27 mei 2011

Kado doosje voor Sjakkie...

Vorige week had ik beloofd om het kado doosje van Sjakkie nog te laten zien. Paula en ik hebben deze samen gemaakt voor haar verjaardag.

Dit doosje is een kant en klaar doosje die je dan geweldig kan versieren. Sjakkie is gek op blauw en groen, dit zijn dan ook de kleuren in haar kamer.(ik geloof dat dit doosje ook daar staat te pronken),hihihi. Voor dit projectje hebben we Maja Design papers gebruikt, een leuke poststempel(we hopen deze binnenkort in onze winkel te hebben),jute, nestabilitie, retro ponsen,magnolia stempel die ingekleurd is met H2o, brads, knoopjes en verschillende lintjes.
De binnenkant hebben we ons ook uitgeleefd. Het grote hart(stempel) is van Alota. En op die 2 kleine stukjes hebben we onze namen gezet, zo maakt het allemaal wat persoonlijker. Tja en wat zit er in die servetjes....ja natuurlijk...H2ootjes. Ze was er erg blij mee. Ook hadden we nog een opbergtasje gekocht, maar die ben ik vergeten te fotograferen.

Hier nog even het afdrukje...jammer genoeg is de broek niet helemaal de juiste kleur op de foto...en zoals altijd kan je de glimmertjes niet zien. Wij hebben er met veel plezier aan gewerkt, en Sjakkie vond hem geweldig. Groetjes,




maandag 23 mei 2011

DML Challenge 8...

Alweer 2 weken voorbij bij DML, op naar een nieuwe uitdaging. Dit keer is de challenge van Christa, zij wilde een creatie zien in het ROOD met een VERJAARDAGS WENS erop. Nou is rood niet de makkelijkste kleur om mee te werken, maar ik ben super tevreden met mijn creatie en mijn afdrukje die met rood is ingekleurd. Dit blijft altijd moeilijk, maar met mijn H2o ging het toppie...

Wat ik gemaakt heb is een geld envelop, ik vind dit veel leuker om te geven dan een gewone witte envelop, en ik ben ook zeker van plan om een paar hiervan in voorraad te hebben want ik ben er helemaal doorheen. In de envelop heb ik nog een label gemaakt met daarop mijn verjaardags wens.

Het kleine broekzakje is een snijmal van Joy...zo leuk om dit te gebruiken om het geld in te stoppen...voor de rest heb ik een nestabilitie en een swirl stempel gebruikt. Dit alles is dan weer af versierd met  bloemen ponsen.

Het grasje is een nieuwe Doohickey van Magnolia, en ook het stempeltje komt uit de nieuwste serie (Sweet Rainbow).

Hier nog even het afdrukje van dichtbij. Ik heb weer met veel plezier hier aan gewerkt, misschien vinden jullie het ook wel leuk om iets in het rood te maken, doe dan gezellig met onze challenge mee. Ook de anderen dames hebben weer hun best gedaan om prachtige creaties te maken waar jullie je inspiratie uit kunnen halen. Ga maar eens kijken.

Nu nog even dit...er zijn vele dames die zich enthousiast hebben aangemeld voor DT member voor Krea 'Teja' en daar zijn we ook reuze blij mee, maar wij missen dit enthousiasme op jullie eigen blog. Wij hebben aan jullie gevraagd om een creatie te maken voor Krea 'Teja' (niet voor andere challenges) deze op je blog te plaatsen en dan een verhaaltje te schrijven waarom je vindt dat dit bij ons past. Zie ook het bericht over de DT-call en het extra bericht. Dames die dit wel gedaan hebben, toppie.... (jullie hebben een streepje voor)
Groetjes,


vrijdag 20 mei 2011

DT-call, extra bericht !

Bovenstaande kaart is van Paula. Ze maakt nog steeds prachtige kaarten zoals je ziet, maar door alle drukte lukt het niet meer om haar eigen blog bij te houden.
Paula maakt al enige jaren, samen met Jacqueline, deel uit van ons Designteam. Uiteraard blijven Paula en Jacqueline deel uit maken van dit team. Zoals al eerder vermeld willen we het team uit gaan breiden. Een aantal namen zijn al bekend, maar houden wij (en de toekomstige designers ook) nog even voor ons zelf.
Vorige week hebben we gevraagd om je, als je dit leuk vindt, aan te melden voor ons Designteam via je eigen blog en een reactie achter te laten bij het DT-call bericht. We willen met dit bericht even wat verduidelijken.
Eén van onze voorwaarden is dat je geen designer mag zijn voor een andere (web) winkel. We hebben dit gedaan om onze, toekomstige, designer niet de dupe te laten worden van een eventuele belangenverstrengeling met onze collega winkeliers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en soms lukt het dan om exclusiviteit te krijgen voor deze producten (zoals in het verleden met de stempels van Motivet en Lili of the Valley). Wij kunnen ons voorstellen dat een andere winkelier niet zo blij is als een designer van hen dit product (mede) gaat promoten, omdat deze toevallig ook in ons team zit. Andersom, zouden wij er in ieder geval niet blij mee zijn. Vandaar dus dat er gevraagd wordt om alleen voor ons designer te zijn. Een designer voor een challengeblog kent dit probleem niet.
Onze vraag is: "Maak een project waarvan jij vindt dat het bij Krea 'Teja' past". We hebben al de nodige inzendingen gezien en er zitten juweeltjes tussen, maar het is wel jammer dat bijna niemand uitlegt waarom ze juist dit project bij Krea 'Teja' vinden passen. We verzoeken dus iedereen die mee wil doen uit te leggen, bij het project op de eigen blog, waarom je vindt dat dit bij ons past. Een ieder die reeds een inzending heeft gedaan vragen we om dit alsnog te doen.
Als je Thea een kaart hebt gestuurd voor haar verjaardag en je hebt nog niet gehoord dat je deel uit kan maken van ons team betekent dit niet dat je helemaal geen kans meer maakt. Gewoon een nieuwe inzending doen ! 
 Je hebt nog tot en met 29 mei de tijd, dus maak er iets moois van. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties ....
Succes allemaal,
Thea & Jan.

woensdag 18 mei 2011

Derwent challenge....

Ik heb wat problemen met het overzetten van de afbeeldingen van Picasa naar mijn blog. Als ik het bericht maak staan ze er, maar als ik mijn bericht publiceer, zijn ze weg. Maar het is goed gekomen, ze staan er weer ....:)

Alweer een nieuwe challenge. Dit keer, maak een kaart in vintage stijl. En wat een leuke kaarten hebben alle DT members weer gemaakt zeg!! Voor deze kaart heb ik Kaisercraft design papers gebruikt, en een Penny Black stempel (cling). Natuurlijk heb ik het ingekleurd met mijn derwentjes. De kleurnummers staan weer naast de foto. Ik moet wel zeggen dat ik deze keer veel heb zitten mengen om maar een beetje de juiste kleur te krijgen en daarna heb ik ook alles nog met bruine chalk en een vochtig doekje oud gemaakt. 


 Ik heb van design papier een pijltje gemaakt, dat wat we vroeger ook wel deden met krantenpapier en dan met zo een plastic buisje wegschieten...Voor de rest weer lekker versierd met takjes, bloemetjes, lint en veel chalk.

Doe gezellig weer mee en maak je eigen vintage kaart...

maandag 16 mei 2011

Kado doosje voor Paula...

Vorige week vertelde ik jullie dat mijn vriendin Paula jarig was geweest en dat het kado doosje dat ik gemaakt heb deze week zou plaatsen, bij deze dus. Ik heb een vierkant doosje gemaakt van Maja Design papier en Mica, met daarop een losse deksel. Paula wilde graag als kadootje Twinkling H2o en ik heb het doosje zo gemaakt dat je in de hoeken 4 rijtjes met H2o potjes kon plaatsen. Maar omdat deze potjes zo goed als uitverkocht zijn wil ze deze later uitzoeken als de nieuwe voorraad geleverd wordt. We hebben net gehoord dat ze zijn opgestuurd, nu moet de douane nog meewerken, lol.

Hier zie je de bovenkant van het doosje. Een leuk bloemenpartijtje.

Je kan het doosje draaien en elke keer zie je een ander plaatje en andere versieringen. Ik heb hiervoor mini magnoliaatjes voor gebruikt. En ik heb ze met de Twinkling H2o ingekleurd. Zo leuk om te doen. En niet moeilijk.


Hier nog een andere kant van het doosje. Hier heb ik het magnoliaatje aan de buitenkant geplakt. Door dat ze zo klein zijn kan je nog genoeg zien aan de binnenkant. Het is wel allemaal roze, maar dat is Paula's lievelings kleur.Ze was er helemaal weg van, en mijn moeder ook die had er meteen één besteld voor haar verjaardag, lol.


Hier nog 2 lieve ingekleurde magnoliaatjes. De tekst is van Stampendous.


Vanaf vandaag kunnen jullie de nieuwe magnolia's preorderen. De plaatjes staan al op de website, ben je nieuwsgierig dan moet je maar even kijken.

Ook is onze andere vriendin intussen jarig geweest, maar omdat ze op vakantie was heeft ze haar kado nog niet gekregen dat doen we morgenavond. Dus van de week komt dit project dan op de blog, die ook al zo leuk is geworden.

woensdag 11 mei 2011

DML Challenge...

Deze foto's hadden jullie nog van mij te goed. Deze zijn van de DML Challenge die afgelopen maandag is begonnen.Dit keer moeten jullie een kaart maken met een sketch van Samira. Altijd lekker makkelijk als je niet zo hoeft na te denken. Samira, het was erg leuk om met jou sketch te werken.  Maar zoals jullie misschien wel gelezen hebben heb ik veel problemen met mijn laptop gehad. En mijn lieverd was het ook wel een beetje zat om maar weer steeds die problemen te moeten oplossen, dus kreeg ik voor moederdag een nieuwe laptop. En zooooooo wat een verschil met mijn oude zeg!! deze is veel sneller. Moet nog wel even wennen aan het één en ander maar dat komt wel.

Vandaar dat ik deze foto's nog niet kon plaatsen en langskomen om wat berichtjes achter te laten. Ik loop een beetje achter maar dat gaan we snel weer inhalen. Ik heb deze kaart gemaakt met design papier van Kaisercraft, en met nieuwe malletjes van Magnolia. Zijn ze niet geweldig, er zijn 6 nieuwe, ben je nieuwsgierig dan moet je maar even in onze webshop kijken. Het afdrukje is natuurlijk een Magnoliaatje(mini).

Ik heb de afdruk ingekleurd met H2o, nl: linnen natural, cinnamon stick, pink anthurium. Dit is super leuk om te doen, maar de mensen die naar zeist zijn geweest hebben het vast wel even gezien. Die mooie tekst is volgens mij van Hero Arts, maar dit weet ik niet 100%.




DT Call voor Christmas Challenges with Sketches...

Hoiiii, ja hoor!! er is weer een nieuw challenge blog erbij. Christmas Challenges with Sketches. Nu kunnen we het hele jaar gezellig kerstkaarten maken zodat we aan het einde van het jaar teminste genoeg kaarten hebben, want ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik kom altijd te kort. Wij "KREA TEJA" sponseren deze challenge blog, en nu ga ik proberen om een DT Membership in de wacht te slepen.

Ik heb hiervoor een easel-kaart gemaakt, het is alweer een tijdje geleden dat ik zo een kaart heb gemaakt maar ze blijven leuk. De challenge is om de 2 weken. Ik vind kerstkaarten maken het leukste wat er is, dus ik heb er erg veel zin in. Maar het blijft een raar iets, kerstkaarten maken terwijl ik van mijn zoldertje weg zweet, lol.   

Het afdrukje is van een nieuwe serie stempels die we in de verkoop hebben, ME TO YOU. Waarschijnlijk herkennen jullie ze wel van die schattige knuffels die al jaren te koop zijn. Ik heb hem ingekleurd met Twinkling H2o, deze kleuren heb ik gebruikt: pewter, hunter grey en blue ice.




vrijdag 6 mei 2011

Creativity...




Het nieuwe Creativity blad is binnen. Dit keer zit er een clear stempel en een embossing malletje bij. De stempel is een Me to You stempel. Zulke schattige beertjes, maar de meeste van jullie zullen hem wel herkennen want in de winkels kan je al jaren van die leuke knuffels hiervan kopen. Deze stempels verkopen wij ook in de webshop alleen dan met een houten achterkant. Het blad kost maar 3.50 dus dat is niet duur als je er ook nog een stempel bij krijgt. Er zijn niet veel exemplaren meer dus wees er snel bij voordat we je moeten teleurstellen. Groetjes,




Posted by Picasa

woensdag 4 mei 2011

Eindelijk.....











...daar ben ik weer even. Ik heb veel problemen met mijn computer. Jan heeft hem helemaal uit elkaar gehaald en helemaal schoon gemaakt en nu doet ie het enigzins. Elke keer loop ik tegen een ander probleem op, dan kan ik niet bloggen dan kan ik niet mailen enz. enz. en nu kan ik mijn tekst niet tussen de foto's plaatsen, vandaar dat ik nu alles onder deze foto's neerzet. Ik vind dit niet zo leuk staan maar het is niet anders. Ik kon daarom ook mijn foto's van de DML challenge niet plaatsen dus ik plaats ze maar samen met de Derwent challenge.

DML: hiervoor moest je iets maken voor moederdag met een leuke tekst. Ik heb hiervoor een papier mache waxinelicht houder voor gebruikt en deze versierd met Maja Design papier. Ook moest je een geel lint gebruiken. Dit was even zoeken voor mij want ik maak nooit iets in het geel. Het grote hart is van een Doilie stans. Je kunt nog tot vrijdag meedoen met deze challenge. Ik zou nog even een poging wagen want er zijn niet zoveel mensen die meegedaan hebben(ik denk dat dit door de vakantie komt) dus de kans dat je wint is groot. Door al deze problemen met mijn computer kon ik ook niet bij jullie reageren, inmiddels ben ik daar ook mee begonnen en ik hoop vanavond nog wat extra berichtjes achter te laten.

Derwent: hiervoor moest je een kaart in het oranje maken, ook al niet mijn kleur. Ik heb daarom gekozen voor een oud(donker) oranje. Ook bij deze kaart heb ik een leuke doilie stans gebruikt, ik vind ze zo geweldig. De stempel(poststempel) achter de doilie heb ik voor mijn verjaardag gekregen van Paula en Sjak en helaas kan ik niet op de naam komen van het merk. Ik heb deze gekocht op de beurs in Zeist. Voor de rest heb ik de retro ponsen voor de bloemen gebruikt en voor de blaadjes een crealies stans. En natuurlijk een mooi lintje. De kleurnummers staan op de eerste foto. Doe gezellig een keertje mee en wie weet win je wel een leuk prijsje. Dit keer ben ik aan de beurt om bij jullie een berichtje achter te laten, duim maar voor me dat dit ook gaat lukken en dat ik niet weer problemen heb.

Van de week is mijn vriendinnetje Paula ook jarig geweest en ik heb voor haar een leuk doosje gemaakt, deze zal ik deze week ook nog op mijn blog plaatsen, als mijn computer mee wil werken.

Terwijl ik dit schrijf hoop ik ook dat dit bericht daadwerkelijk op de blog terecht komt, want ik heb geen zin om dit hele verhaal nog een keer te moeten intikken. Nou genoeg gezeurd over mijn computer, ik hoop dat jullie weer iets van inspiratie op gedaan hebben zodat jullie lekker aan de slag kunnen. Groetjes Thea